Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehod

TEPLICKO - Policisté často řeší újezdy od nehod; Vloupání do bytu; Boural pod vlivem alkoholu. 

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 11:00 do 11:23 hodin v Bílině, ul. Pražská na parkovišti u OD Lidl. Řidič nezjištěného vozidla měl poškodit pravou zadní část zaparkovaného vozidla Škoda Octavia a místo dopravní nehody opustit, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti související s dopravní nehodou. Policisté na místě zajistili stopy bílého laku.     

     Hledáme také svědky dopravní nehody, ke které mělo dojít od 18:00 hodin dne 4. července do 5:15 hodin dne 5. července 2020 v Teplicích, ulice Masarykova třída před restaurací Aladin. Neznámý řidič vozidla Škoda Octavia combi bílé barvy, nezjištěné registrační značky, který jel ve směru od ulice Karla Čapka, z dosud nezjištěných příčin narazil do vozidla Škoda Octavia zaparkovaného na pravé straně, které následkem střetu narazilo do před ním stojícího vozidla Volkswagen, také on z místa nehody ujel.

     Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Vloupání do bytu

     Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý neznámý pachatel, který se v Bílině vloupal do domu. Po rozbití okna vnikl do bytu ve vyvýšeném přízemí a odnesl si šperky a peníze. Škoda byla vyčíslena na více jak šestnáct tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení až tříleté vězení.

Boural pod vlivem alkoholu

     Podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky sdělili policisté 31letému muži, který minulý týden naboural v centru Teplic. Na ulici Masarykova nepřizpůsobil rychlost vozidla hustotě provozu a do před ním stojícího auta, které následkem nárazu nabouralo do před ním stojícího auta. Policisté řidiči naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu, na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Pokud případ skončí u soudu, mohl by si podnapilý viník nehody vyslechnout verdikt až tříletého vězení.

8. července 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem