Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehod

TEPLICKO - Dopravní policisté pátrají po řidičích, kteří ujeli od nehod a další zprávy. 

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v době od 20:00 hodin dne 5. července do 10:00 hodin dne 6. července 2019 v Krupce, ul. Ovocná, u č. p. 187. Neznámý řidič narazil do elektrické rozvodové skříně a z místa odjel, aniž by splnil zákonem danou povinnost při účasti na dopravní nehodě.

       K další nehodě došlo 19. července 2019 kolem 16:50 hodin v Bořislavi, kde neznámý řidič, který jel ve směru od Žalan, předjížděl v místech, kde je to zakázáno a přitom ohrožoval protijedoucí řidiče. V pravotočivé zatáčce nezvládl řízení a najel do protisměru, kde ohrozil řidiče motocyklu, který ve snaze zabránit střetu strhl řízení, dostal smyk a narazil do zdi kostela. Nezjištěný řidič ujel z místa nehody, aniž by zraněnému motorkáři poskytl pomoc, pravděpodobně se mělo jednat o vozidlo Škoda Fabia žluté barvy, řada II.

     Nehoda se stala i v Oseku mezi osmnáctou a jednadvacátou hodinou dne 20. července 2019. Neznámý řidič v ulici Vilová poškodil mimo komunikaci zaparkované vozidlo VW. Pravděpodobně se mělo jednat o bílé osobní vozidlo, ve kterém měly být dvě mladé ženy (řidička a spolujezdkyně), na terase přilehlé restaurace se údajně ptaly, komu poškozené auto patří.

     Neznámý řidič boural také v Teplicích, ulice Antonína Sochora na parkovišti u „Božího prstu“. V době od 15:30 hodin dne 20. července do 15:30 hodin dne 25. července 2019 15:30 hod. narazil do pravé zadní části zaparkovaného vozidla Mercedes-Benz bílé barvy. Podle stop zajištěných na místě se mohlo jednat o vozidlo červené barvy.

     Od nehody ujel také řidič, který v době od 19:00 hodin dne 27. července 2019 do 19:00 hodin 28. července 2019 v Teplicích, ul. Prosetická u domu č. p. 262/18 poškodil pravou přední část zaparkovaného vozidla Hyundai ix 20, nehodu zřejmě způsobil řidič vozidla černé barvy.

     Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Ukradla zubní kartáček

     Z přečinu krádeže se bude před soudem zodpovídat 29letá recidivistka, která v prodejně drogerie ukradla elektrický zubní kartáček. Zboží v hodnotě šestnáct set korun si schovala pod tričko a bez zaplacení prošla pokladnou. Policisté jí sdělili podezření z přečinu, za který by ji mohl soudce poslat až na tři roky za mříže.

Vykradený sklep

     Bílinští policisté pátrají po neznámém pachateli, který vnikl do suterénu panelového domu, kde se vloupal do sklepní kóje. Odnesl si z ní posilovací stroj v hodnotě přes dva tisíce korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

29. července 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem