Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehod

TEPLICKO - Řidiči bourali a ujeli od nehod; Řídil pod vlivem alkoholu... 

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 8:30 do 14:30 hodin dne 25. července 2020 v Novosedlicích, ul. Bystřická u č. p. 427. Nezjištěný řidič měl poškodit při pravém okraji komunikace zaparkovaný automobil Honda a z místa odjet, aniž by učinil opatření vyplývající ze zákona.

     K další nehodě mělo dojít v době od 12:34 do 13:15 hodin dne 31. července 2020 v Teplicích na náměstí Svobody na spodním parkovišti u OC Galerie. Neznámý řidič měl poškodit zadní část zaparkovaného vozidla VW a z místa odjet, před nehodou měl snad řidič tohoto vozidla parkovat v řadě B ve spodních garážích OC Galerie. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Řídil pod vlivem alkoholu

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 33letý muž, kterého o víkendu zastavila v Krupce hlídka strážníků. Přivolaní policisté mu naměřili přes 2,5 promile alkoholu v dechu, včera si převzal sdělení podezření z přečinu, za který by mohl jít až na rok do vězení.

Vykradené auto

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se u obce Dlouhá Louka vloupal do zaparkovaného auta. U odbočky na cyklostezku vedoucí na Vrch Tří pánů rozbil boční okno a z kufru odcizil dvě zavazadla s různými věcmi v celkové hodnotě přes deset tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení až dvouleté vězení.

3. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem