Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky, kteří si mohli všimnout zloděje vloupání do vozidla

KLADENSKO - K události došlo 8. prosince u vlakového nádraží Stochov. 

Policisté z Obvodního oddělení Stochov se od 8. prosince 2022 zabývají případem vloupání do osobního vozidla Ford Focus černé barvy a pátrají po pachateli.

Majitel vozidlo 8. prosince 2022 zaparkoval na parkovišti vlevo od vlakového nádraží Stochov, v ulici Nádražní 43, kolem 9. hodiny ranní, a když se k vozidlu ve 12:45 vrátil, zjistil, že z vozidla někdo odcizil batoh, mobilní telefon, dalekohled a kapesní nůž, vše v celkové hodnotě 10 tisíc korun.

Svědek uvedl, že se kolem vozidla pohyboval hubený muž oblečený do modrých džínových kalhot a modré bundy s kapucí.

Vzhledem k tomu, že se na parkovišti pohybuje během celého dne velké množství osob, žádají policisté o pomoc s pátráním po pachateli krádeže. Pokud jste se 8. prosince 2022 v době od 9 do 12:45 pohybovali na parkovišti u vlakového nádraží a všimli jste si podezřelé osoby, která se kolem zaparkovaných vozidel pohybovala, ozvěte se prosím policistům Obvodního oddělení Stochov na tel. číslo 974 873 880 nebo 702 207 679 a sdělte jim důležité informace a poznatky. Za případnou pomoc předem děkujeme.

Policisté v celé věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, za což v případě prokázání viny hrozí pachateli až 2letý trest odnětí svobody.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
19. prosince 2022

vytisknout  e-mailem