Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

HODONÍNSKO: Policisté uvítají i drobný poznatek k popsaným událostem. 

 Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V sobotu 17. října 2015 v 13:50 hodin ve Vracově v ul. Mlýnská (u domu č.p. 691) neznámý řidič naboural do rodinného domu. Ten ve vysoké rychlosti dostal smyk a vyjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do zdi zahrady rodinného domu č.p. 1257 a do telefonní rozvodné skříně. Následně řidič z místa nehody ujel pryč. Podařilo se zjistit, že nehodu způsobil řidič osobního vozidla Renault Megane Scenic.
  2. V pondělí 26. října 2015 v 14:00 hodin v Hodoníně v ulici Slavíkova u domu č.p. 3935/19 naboural neznámý řidič zaparkované vozidlo. Nejpravděpodobněji při couvání z parkovacího místa nesledoval situaci a narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Fabia odstaveného u pravého okraje komunikace. Po střetu s vozidlem ujel a věc neřešil. Podle svědka události se jednalo o řidiče ve věku do 25 let, který jel s osobním vozidlem Ford, červené barvy s registrační značkou začínající na "1E".
Policisté žádají případné svědky, aby se přihlásili na linku 158 nebo telefon 974633260 a pomohli svým svědectvím při objasňování zmiňovaných událostí.

 
por. Bc. Petr Zámečník, 30. 10. 2015

vytisknout  e-mailem