Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dvou dopravních nehod

LIBERECKO - První nehoda se stala v neděli dopoledne v obci Osečná - Druzcov, druhou nehodu řešili policisté v Liberci, ulici Dubový vrch. 

V neděli 3. února 2019 v době mezi 10,00 - 12,00 hod. se stala dopravní nehoda na Českodubsku, v obci Osečná - části Druzcov. Neznámý řidič jel po silnici II. třídy, kdy z neznámých příčin nezjištěnou částí vozidla narazil do oplecení jednoho z domů. Následkem nárazu došlo k poškození oplocení v délce přibližně 30 metrů - vyvrácení tří ocelových sloupků a přetrhání pletiva. Neznámý řidič z místa nehody ujel, aniž by učinil opatření, které mu ukládá zákon. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn. Na poškozeném plotě vznikla předběžná škoda ve výši 10 tisíc korun. 

Další nehoda, od které řidič ujel, se stala v době od 28. ledna do 1. února 2019 v Liberci, v ulici Dubový vrch. Neznámý řidič jel ve směru od ulice Svobody, kdy při průjezdu pravotočivou zatáčkou poškodil spojovací skřínku s elektrickými rozvody. I v tomto případě řidič neučinil opatření, které mu ukládá zákon. V tomto případě vznikla předběžná škoda ve výši 50 tisíc korun. 

V tuto chvíli se obracíme na případné svědky obou událostí nebo přímo na samotné řidiče, kteří z místa nehody odjeli, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo policistům na  Dopravní inspektorát policie Liberec   tel. č. 974 466 251  nebo 974 466 250.  

Jakékoliv informace od lidí, kteří si něčeho všimli, mohou významně napomoci policistům k objektivnímu posouzení nehodového děje a ke zjištění druhého účastníka dopravní nehody.


5. 2. 2019
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem