Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

Písek – Dopravní policisté stále řeší mnoho nehod, od kterých účastníci ujeli. 

První listopadový den se na policisty obrátili majitelé domu na ulici Jiřího Srnky v Písku. Kdosi jim narazil do zděného plynového rozvaděče a ujel. Škoda je desetitisícová.

Někdy v době bezi 2. až 5. listopadem jel zatím nezjištěný řidič ulicí U Hřebčince a narazil do zaparkovaného osobního automobilu značky Škoda Superb combi. Na poškozených zadních dveřích vozidla je škoda za 30 000 korun.

Kolem půl sedmé večerní dne 3. listopadu jel řidič stříbrné Fabie ulicí Kollárova ve směru od Nového mostu. Před domem s číslem popisným 529 narazil do levého boku zaparkovaného automobilu značky Škoda Superb a pokračoval dál. Škoda je dokonce 60 000 korun.

V jednosměrné ulici Na Spravedlnosti v Písku poškodil během noci z 5. na 6. listopadu kdosi dvě zaparkovaná osobní vozidla. Na přímém úseku urazil zpětné zrcátko Fordu Fiesta a poškodil také levý zadní bok Citroenu C4. Opět ujel.

Obracíme se na případné svědky popisovaných případů, aby neváhali, a pokud mají jakékoli informace, které by mohly přispět k vypátrání řidičů, aby volali linku 974 235 254 či 158.

Děkujeme za pomoc.

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

9. listopadu 2023

Odkazy do noveho okna

Poškozený rozvaděč

Poškozený rozvaděč 

Detailní náhled

Poškozený rozvaděč

Poškozený rozvaděč 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem