Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Dopravní policisté z územního odboru Plzeň - venkov hledají svědky dvou dopravních nehod. 

První nehoda se stala dne 20. června 2022 v době od 6:30 hodin do 18:00 hodin v areálu Stodské nemocnice, a to před budovou Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje. Dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zde zaparkované vozidlo a z místa dopravní nehody odjel, aniž by nehodu ohlásil na Policii ČR.
K druhé dopravní nehodě došlo 19. června 2022 v 17:06 hodin na silnici I. třídy č. 26 nedaleko obce Líně. Zatím nezjištěný řidič jel s vozidlem Audi A6 černé barvy ve směru od obce Sulkov na Líně, kdy na přímém úseku přejel do protisměru, kde došlo ke střetu levého zpětného zrcátka s levým zpětným zrcátkem u protijedoucího vozidla. Neznámý řidič po nárazu nezastavil a pokračoval v jízdě směrem na obec Líně, aniž by sepsal s poškozeným záznam o dopravní nehodě. Při této dopravní nehodě vznikla škoda ve výši 10 tisíc korun.

Svědci výše popsaných událostí, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným dopravním nehodám, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu Plzeň – venkov, Slovanská alej 26, Plzeň, nebo na e-mail: px.di.podatelna@pcr.cz. Informace mohou rovněž sdělit na tísňovou linku 158.

por. Ing. Eva Červenková
27. června 2022

vytisknout  e-mailem