Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

HODONÍNSKO: Policisté uvítají i drobný poznatek k popsaným událostem. 

 Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:

  1. V pondělí 24. srpna v době od 8:30 do 9: 30 hodin došlo ve Strážnici v ulici Ořechovka k poškození garážových vrat. Ohledáním místa policisté zjistili, že za poškozením může stát řidička osobního vozidla pravděpodobně značky Peugeot modré barvy. S největší pravděpodobností nezvládla řízení vozidla a přední částí narazila do zdi a garážových vrat, které poškodila. Z místa pak odjela, aniž by věc oznámila nebo nějak řešila.
  2. K dopravní nehodě došlo v noci na neděli 23. srpna v čase od 20:00 hodin předchozího dne do 10:40 hodin. Událost se stala v Hodoníně v ul. Měšťanská poblíž domu č.p. 36A, kde zatím nezjištěný řidič s vozidlem červené barvy narazil do levých dveří vozidla Audi A3 zaparkováno u pravého okraje vozovky. Po dopravní nehodě řidič z místa ujel.
  3. V pondělí 17. srpna v době od 6:00 do 15:30 hodin v obci Rohatec v ulici Vítězná na parkovišti před firmou Maryša naboural řidič vozidla Ford Focus zaparkované vozidlo Ford C-max. Následně z místa dopravní nehody ujel.
Jakékoliv poznatky o vinících těchto nehod nebo jejich vozidlech přijmou policisté na telefonu 974 633 260 nebo na lince 158.
por. Bc. Petr Zámečník, 31. 8. 2015

vytisknout  e-mailem