Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

HODONÍNSKO: Policisté uvítají i drobný poznatek k popsaným událostem. 

 Dopravní policisté hledají svědky těchto událostí:

  1. Dopravní policisté prověřují událost, při které byl v pondělí 12. října ve večerních hodinách nalezen zraněný muž. Ten byl nalezen u mostu přes říčku Radějovku mezi Strážnicí a chatovou oblastí Mlýnky. Podle svědka tento muž měl jet na řádně osvětleném jízdním kole od vinohradů v lokalitě Mlýnky kolem 19:00 hodiny. Policisté nyní prověřují důvod jeho zranění, a zda nebyl účastníkem dopravní nehody. Hledáme svědky, kteří v uvedené době mohli místem projíždět a vidět jedoucího cyklistu nebo ho vidět jít pěšky, kdy kolo vedl vedle sebe. Stejně tak uvítáme další poznatky k možným projíždějícím vozidlům.
  2. V neděli 27. září 2015 v 12:28 hodin došlo v Obci Lužice v ulici Břeclavská k nabourání zaparkovaného vozidla VW Golf. Doposud nezjištěný řidič s černou Škodou Favorit couval a narazil zadním rohem do boku vozidla VW Golf. Po nárazu nezjištěný řidič bez zastavení z místa nehody odjel pryč ve směru jízdy na Josefov.
Policisté žádají případné svědky, aby se přihlásili na linku 158 nebo telefon 974633260 a pomohli svým svědectvím při objasňování zmiňovaných událostí.

 
por. Bc. Petr Zámečník, 15. 10. 2015

vytisknout  e-mailem