Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

HODONÍNSKO: Neviděli jste událost, kdy autobus musel prudce brzdit před chodkyní. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. Policisté prošetřují starší událost, při které se v autobusu MHD zranila starší žena. K události došlo již v úterý 22. prosince 2015 v 15:14 hodin v Hodoníně na Národní třídě. Na přechod pro chodce před budovou knihovny bezprostředně před přijíždějící autobus MHD vstoupila zatím nezjištěná chodkyně. Tato žena chtěl přejít vozovku od knihovny směrem k zimnímu stadionu. V tu dobu od vlakového nádraží přijížděl autobus, jehož řidič musel prudce zabrzdit, aby do chodkyně nenarazil. V důsledku brzdění v autobusu upadla jedna z cestujících žen a zranila se. Policisté hledají svědky, kteří by pomohli ustanovit neznámou chodkyni a popsat situaci na místě.

  2. Během silvestrovské noci v 00:45 hodin došlo v obci Vnorovy k nabourání garážových vrat rodinného domu č. 231 v ulici Pátkova. Zatím neznámý řidič osobního vozidla světlé barvy se při otáčení plně nevěnoval řízení a narazil do garážových vrat, které poškodil. Po nárazu ihned z místa nehody odjel.

  3. V noci ze 7. ledna na 8. ledna 2016 došlo v Hodoníně v ulici Lesní poblíž domu č.p. 10 k nabourání zaparkovaného vozidla. Neznámý řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení svého vozidla a narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Poté z místa odjel, aniž by celou věc nějak dále řešil.

 

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisovaným událostem a k míře zavinění jednotlivých účastníků. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

 

por. Bc. Petr Zámečník, 11. 1. 2016

vytisknout  e-mailem