Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

KARLOVY VARY – Ujeli z místa nehody. 

Karlovarští dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:
 
  • Dne 31. 12. 2013 v době od 12:15 do 12:40 hodin došlo v Karlových Varech na ulici Kpt. Jaroše na parkovišti u OD Interspar, k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Škoda Octavia stříbrné barvy a zaparkovaným vozidlem Audi červené barvy. Z parkovacích míst ve směru od vchodu do obchodního domu, k řidičce vozidla Škoda jel v protisměru modrý sportovní automobil nezjištěného typu. Řidička Octavie zareagovala tak, že strhla řízení vozidla vpravo a narazila do zaparkovaného vozidla Audi.
 

 

 

  • Dne 13. 12. 2013 přibližně kolem půl desáté dopoledne, v Karlových Varech na ulici Celní, v prostoru křižovatky s ulicí Sokolovská došlo k dopravní nehodě. Starší muž jako řidič osobního vozidla červené barvy a neznámé značky, narazil při couvání do kočárku, který před sebou tlačila chodkyně. Ta přecházela pozemní komunikaci mimo přechod pro chodce. Naštěstí nebyl nikdo zraněn.
 
 
Dopravní policisté žádají svědky těchto dopravních nehod, aby jakékoliv informace, které jim pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo na telefonní číslo 974 366 408 – dozorčí služba dopravních nehod.
 
nprap. Zuzana Týřová
3. 1. 2014
Odkazy do noveho okna

DN - Sokolovská

DN - Sokolovská  

Detailní náhled

DN Interspar

DN Interspar 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem