Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

ZLÍNSKO: Pád ženy v autobuse a sražená dívka na přechodu.  

Zlínští dopravní policisté žádají veřejnost o spolupráci při vyšetřování dopravních nehod, které se v průběhu uplynulých dnů staly ve Zlíně.
K první dopravní nehodě došlo 22. prosince 2014 dvě minuty po poledni. V blízkosti zastávky MHD „Školní“ na ulici Štefánikova došlo v autobuse tovární značky Irisbus linky číslo 33 k pádu cestující pětasedmdesátileté ženy. Ta stála v prostoru určeném pro kočárky a invalidy. Během brždění autobusu však upadla, čímž utrpěla zlomeninu horní končetiny.
Žádáme případné svědky, aby kontaktovali zlínský dopravní inspektorát nebo linku 158.
Druhá nehoda, ke které hledáme svědky, se stala 25. prosince 2014 krátce před půl dvanáctou taktéž ve Zlíně, na křižovatce ulice Dlouhá a třídy T. Bati. Na přechodu pro chodce vedoucím přes ulici Dlouhá (u Komerční banky) narazil řidič neznámého vozidla odbočující z třídy T. Bati ve směru od Vizovic do jedenáctileté chodkyně. Jak řidič, tak i chodkyně měli na semaforu zelený signál. Muž za volantem však pravděpodobně při odbočování nedal dívce přednost a narazil do ní. Ihned poté zastavil a zeptal se jí na zdravotní stav. Dívka mu řekla, že se jí nic nestalo a on z místa nehody odjel. Pozdější vyšetření však prokázalo lehké pohmoždění ramene.
Apelujeme na řidiče neznámého vozidla, aby sám kontaktoval zlínský dopravní inspektorát. O totéž žádáme i případné svědky dopravní nehody.
 
DOPRAVNÍ INSPEKTORÁT ZLÍN
NÁM. T. G. M. 3218
ZLÍN
 
tel. 974 666 581
 
 
30. prosince 2014, nprap. Petr Jaroš

vytisknout  e-mailem