Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody ve Zlíně

ZLÍNSKO: Při srážce dvou osobních aut utrpěla spolujezdkyně těžké zranění.  

Ve čtvrtek o půl jedenácté dopoledne došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel na třídě T. Bati ve Zlíně. Třiasedmdesátiletá žena sedící na sedadle spolujezdce utrpěla těžké zranění. Pátráme po svědcích nehody.

V místě křižovatky ulic tř. T. Bati a K Cihelně přejížděl devětačtyřicetiletý řidič v šedém Suzuki Grand Vitara z pravého jízdního pruhu do levého ve směru jízdy ze Zlína do Otrokovic. Po přejetí do levého pruhu náhle zastavil, čímž ohrozil za ním jedoucího sedmasedmdesátiletého řidiče šedé Škody Fabia. Starší muž nestihl zabrzdit a narazil do auta, které před ním zastavilo. Řidič Suzuki z místa nehody odjel ulicí K Cihelně a přihlásil se na Policii ČR krátce před jednou hodinou odpoledne. Spolujezdkyně ze Škody Fabia utrpěla nárazem těžké zranění, s nímž ji záchranáři převezli do zlínské nemocnice.

Dechová zkouška u obou řidičů byla negativní. Škoda na vozidlech činí asi sedmdesát tisíc korun.
Žádáme svědky této dopravní nehody, kteří ve čtvrtek kolem půl jedenácté dopoledne projížděli ulicí třída T. Bati ve Zlíně a mohli by podat k průběhu nehody relevantní informace, aby se přihlásili na linku tísňového volání 158 nebo přímo na linku Dopravního inspektorátu ve Zlíně 974 666 259.

Místo dopravní nehody:

 tř. T. Bati.JPG

 

18. září 2015, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem