Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody v Zádveřicích

ZLÍNSKO: Informace volejte na linku 158. 

4. října 2016 se krátce před čtvrtou hodinou odpolední stala v katastru obce Zádveřice - Raková dopravní nehoda mezi neznámým vozidlem a osobním autem tovární značky Suzuki Jimny.  Neznámý řidič zde při odbočování na hlavní komunikaci  ve směru na Zlín nedal  přednost v jízdě řidiči vozidla Suzuki Jimny, který jel po hlavní cestě ve směru od Zlína na Vizovice. Z tohoto důvodu ve snaze zabránit střetu strhnul řízení vozidla vlevo, uvedl jej do smyku a vyjel za levý okraj komunikace. Zde poté narazil do silničního příkopu a s vozidlem se přetočil na střechu. Ke střetu vozidel nedošlo a neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel.

Při dopravní nehodě utrpěl řidič vozidla Suzuki Jimny lehké zranění a byl sanitkou převezen do krajské nemocnice k dalšímu ošetření. Škoda na vozidle je odhadnuta na osmdesát tisíc korun. Taktéž policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla s negativním výsledkem.


Žádáme všechny svědky dopravní nehody, aby sdělili jakékoliv informace vedoucí k objasnění dopravní nehody na linku 158.

 

7. říjen 2016, por. Mgr. Lucie Javoříková

 

vytisknout  e-mailem