Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody policejního vozu

Písek - Pracovníci Generální inspekce bezpečnostních sborů prověřují dopravní nehodu a hledají svědky, přivítají také záznamy z autokamer. 

Policisté ze skupiny vyšetřování dopravních nehod v Písku byli se služebním vozidlem účastníky dopravní nehody, řidička z civilního vozidla utrpěla při nehodě zranění a prověření celé události si tak převzali pracovníci Generální inspekce bezpečnostních sborů, kteří žádají svědky nehody o pomoc.

Dne 10. 7. 2019 v Písku při výjezdu z Nádražní ulice na silnici I. třídy E49  (poblíž OD Kaufland a Tesco směrem na České Budějovice) kolem 13:15 hodin došlo k dopravní nehodě policejního vozidla a civilního vozidla.

Z tohoto důvodu se obracíme na širokou veřejnost, zejména na každého, který procházel nebo projížděl okolo tohoto místa a disponuje informacemi, které by mohly celou situaci objasnit, nechť je poskytne našemu operačnímu oddělení GIBS na čísle: 974 839 734. Zejména pak žádáme řidiče nákladního vozidla, který mohl být bezprostředním svědkem dopravní nehody, k níž došlo kolem 13:15 hodiny, aby se přihlásil na výše uvedené číslo. Důležité jsou také záznamy palubních kamer z projíždějících vozidel.

kpt. Ivana Nguyenová

tisková mluvčí

Generální inspekce bezpečnostních sborů

tel.: 603 565 041

e-mail: tisk@gibs.cz

mjr. Mgr. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz 

Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

11. července 2019

Odkazy do noveho okna

Písek DN

Písek DN 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem