Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

Tábor – Sudoměřice u Bechyně - Řidič vozidla, které srazilo cyklistu, měl z místa nehody ujet. 

Táborští kriminalisté žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při objasnění všech skutečností dopravní nehody, která se stala v 17:18 hod. dne 27. srpna 2023 na silnici číslo II/135vedouci z Bechyně na Sudoměřice, v místě křižovatky se silnicí číslo III/1355 na obec Bežerovice. V uvedené době měl srazit dosud neznámý řidič v dosud neustanoveném červeném osobním vozidle, jedoucím ve směru z Bechyně na Sudoměřice u Bechyně, cyklistu na motokole, který jel ve směru od Bechyně a odbočoval na obec Bežerovice. Cyklista po střetu zůstal zraněný ležet na vozovce. Řidič červeného vozidla měl z místa dopravní nehody ujet, aniž by poškozenému poskytl potřebnou pomoc. Při dopravní nehodě došlo ke zranění cyklisty, které si vyžádalo hospitalizaci v nemocnici.

Místem nehody, směrem od Sudoměřic, projíždělo v uvedené době bílé osobní vozidlo, jehož řidič by mohl poskytnout policistům cenné informace. Žádáme ho tímto, aby se policistům ozval na lince tísňového volání číslo 158, případně podal informace policistům obvodního oddělení policie Bechyně na Náměstí T.G.M. číslo 4, tel. 974 238 750, nebo na kterémkoli obvodním oddělení Policie ČR.

K objektivnímu posouzení všech skutečností této nehody tímto vyzýváme řidiče červeného vozidla, aby se přihlásil policistům a podal ve věci vysvětlení. Učinit tak může, nejlépe po telefonické domluvě na čísle 974 238 750, na obvodním oddělení policie Bechyně na Náměstí T.G.M. číslo 4, případně na tísňové lince číslo 158.

Žádáme i další případné svědky, kteří se v uvedené době pohybovali v okolí křižovatky a mohli si všimnout popsané nehody a řidiče vozidla, které cyklistu srazilo, či zaznamenali průjezd červeného vozidla na uvedené trase na palubní kameru ve svém vozidle, aby své informace, případně záznam, předali policistům na obvodním oddělení policie Bechyně na Náměstí T.G.M. číslo 4, tel. 974 238 750, nebo kterémkoli obvodním oddělení Policie ČR, případně na tísňové lince číslo 158.

Za případnou pomoc děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ta.pis@pcr.cz

tisková mluvčí a preventistka

30. srpna 2023

Odkazy do noveho okna

Místo nehody

Místo nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem