Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LIBEREC - Ve středu 15. října 2014 se stala na křižovatce ulic Husova a Jablonecká. Neznámý řidič z nezjištěným vozidlem nacouval do motocyklu zn. Yuki. 

Dopravní policisté pátrají po neznámém řidiči, který s vozidlem dosud nezjištěné značky způsobil dopravní nehodu v Liberci, na křižovatce ulic Husova a Jablonecká a z místa nehody ujel. Nehoda se stala ve čtvrt na dvanáct 15. října 2014. Neznámý řidič jel po ulici Husova ve směru k Šaldovu náměstí, kde zastavil na přechodu pro chodce v době, kdy měl na semaforu červenou. Poté chtěl z přechodu odjet a začal couvat. Při couvání však přehlédl, že za ním ve stejném směru zastavila řidička s motocyklem zn. Yuki a do této nacouval. Po nehodě z místa nehody ujel, aniž by učinil opatření, které mu ukládá zákon.

Policisté se nyní obracejí s žádostí o pomoc na případné svědky události, kteří by mohli přispět k vypátrání řidiče, který od nehody ujel a zároveň i k objektivnímu posouzení nehody, aby veškeré informace předali policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na tel. čísla 974 466 251 nebo 974 466 570.

 

por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
tisková mluvčí ÚO Liberec
tel. 974 466 207, 725/900210
22. října 2014

vytisknout  e-mailem