Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

České Budějovice - Policisté žádají o pomoc širokou veřejnost. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Českobudějovičtí policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v úterý 1. prosince 2009 přibližně 5 minut před 16:00 v Českých Budějovicích na přechodu pro chodce u dopravně obchodního centra Mercury.

Řidička osobního automobilu VW Golf, barvy tmavá šedá metalíza, projížděla po ulici Žižkova směrem k ulici Nádražní, když na přechodu pro chodce nebo v jeho blízkosti za křižovatkou s ulicí Dvořákova srazila jedenapadesátiletého chodce. Ten přecházel vozovku ve směru od Dvořákovy ulice k obchodnímu centru. Chodce přepravilo vozidlo rychlé záchranné služby do českobudějovické nemocnice.

Policisté hledají svědky dopravní nehody, kteří mohou cokoli k průběhu události na přechodu v Žižkově ulici u dopravně obchodního centra říci. Policisté zároveň žádají muže, který jel ve tmavém terénním vozidle, nezjištěné tovární i registrační značky a pomáhal řidičce golfu se zraněným. Bohužel nevyčkal příjezdu policejní hlídky a z místa odjel.

Veškeré informace, které jsou důležité pro zjištění míry zavinění uvedené dopravní nehody volejte, prosím, por. Mgr. Zdeňce Hřavové na telefonní číslo 974 226 466 z Územního odboru Služby kriminální policie a vyšetřování v Českých Budějovicích nebo se obraťte na kteroukoliv policejní služebnu. Za Vaši pomoc Vám děkujeme!

komisař Jana Hlavínová, pisjc@mvcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem