Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

KROMĚŘÍŽSKO: Pátráme po neznámém řidiči vozidla pravděpodobně značky Škoda Octavia. 

V pondělí 5. července 2021 v 05:15 došlo v obci Těšánky k dopravní nehodě, při které neznámý řidič pravděpodobně vozidla značky Škoda Octavia černé barvy jedoucí směrem na Roštín nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou a vyjel vpravo mimo komunikaci na travnatý pás, kde narazil do dvou elektrorozvaděčů. Po nehodě na místě zastavila ještě dvě další vozidla jedoucí stejným směrem a také šedá avie, která jela opačným směrem. Po chvíli tato vozidla odjela. Z místa následně odjel i neznámý řidič, aniž by nehodu oznámil.

Na elektrorozvaděčích vznikla škoda šedesát tisíc korun.

Nehodu nyní šetří kroměřížští dopravní policisté.  

 
V souvislosti s touto událostí žádáme o pomoc případné svědky nehody a také všímavé občany, kteří poškozený automobil pravděpodobně značky Škoda Octavia někde viděli, aby zavolali na telefonní číslo kroměřížských dopravních policistů 735 780 170 nebo na bezplatnou linku Policie ČR 158.

Hledáme také řidiče, kteří po nehodě na místě zastavili. Jejich svědecká výpověď by nám mohla pomoci při vyšetřování této dopravní nehody a také při ztotožnění neznámého řidiče. Zároveň apelujeme na samotného aktéra nehody, aby se přihlásil na policii.

21. července 2021, por. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

místo nehody

místo nehody 

Detailní náhled

místo nehody

místo nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem