Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

BABYLON - Neznámý řidič nezjištěného vozidla přejel částečně do protisměru, kde se střetl zrcátkem s protijedoucím vozidlem. Nezastavil. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče.  
     K dopravní nehodě došlo dne 26. prosince 2018 v 17:15 hodin na silnici I. třídy č. 26 mezi obcemi Březí a Babylon u Černého rybníka. Neznámý řidič s nezjištěným osobním vozidlem šedé barvy jedoucí na obce Babylon přejel částečně do protisměru, kde se levým zpětným zrcátkem střetl s levým zpětným zrcátkem protijedoucího vozidla tovární značky Ford Galaxy. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 5 tisíc korun. Na místě dopravní nehody nezastavil, nesepsal s řidičem poškozeného vozidla společný záznam o dopravní nehodě a pokračoval v jízdě.   
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
2. ledna 2018

vytisknout  e-mailem