Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LIBEREC – Neznámý muž pomohl v místě dopravní nehody, avšak odjel ještě před příjezdem policistů. 

V pondělí 11. listopadu, v 16:23 hodin, zajížděla na parkovací místo po účelové komunikaci parkovací plochy v OC Fórum v Liberci v ul. Blažkova žena se svou Škodou Octavií. Naproti přejezdu přes ulici Blaškova zřejmě neodhadla dostatečný prostor pro zajetí na vyznačené parkovací místo a byla nucena s vozidlem couvnout. Při úkonu couvání však ohrozila chodkyni, která přecházela přes průjezdovou komunikaci kolem parkovacích míst ve směru od OC Fórum k přejezdu v ulici Blažkova. Záhy došlo ke střetu osobního vozu Škoda Octavia s chodkyní, která utrpěla lehká zranění, se kterými byla následně převezena do nemocničního zařízení k ošetření.

Na místě zasahoval jeden z řidičů, který troubením řidičku Octavie upozornil na sražení chodkyně a posléze pomohl sražené ženě. Ještě před příjezdem policistů na místo dopravní nehody však z místa odjel.

V této souvislosti žádáme nejen případné svědky této dopravní nehody, ale především onoho řidiče s blíže neustanoveným vozidlem, který poskytl sražené ženě pomoc, aby se policistům ozvali na linku 158, na telefonním čísle 974 466 256 nebo přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci.
Veškeré informace od svědků dopravní nehody mohou policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění příčin a okolností nehodového děje.

11. prosince 2019
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem