Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

HORŠOVSKÝ TÝN - Neznámý řidič s nezjištěným nákladním vozidlem přejel s vozidlem částečně do protisměru, kde narazil do levého bočního zrcátka osobního automobilu. Po střetu nezastavil, neprokázal majitelce vozu svoji totožnost, nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a z místa ujel. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 6. června 2022 v době od 15:04 hodin do 15:20 hodin na silnici II. třídy č. 193 mezi obcemi Domažlice a Horšovský Týn v úseku mezi křižovatkami na obec Jeníkovice a Třebnice. Neznámý řidič s nezjištěným nákladním vozidlem jedoucí od Horšovského Týna na Domažlice nejel vpravo co nejblíže při pravém okraji pozemní komunikace. Na přímém úseku přejel s vozidlem částečně do protisměru, kde narazil do levého bočního zrcátka osobního automobilu tovární značky Hyundai. Po střetu nezastavil, neprokázal majitelce vozu svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a z místa ujel. Škoda na vozidle Hyundai byla vyčíslena na 5 tisíc korun.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
13. června 2022

vytisknout  e-mailem