Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

Včera na Pardubické ulici v Hradci utrpěla cyklistka lehká zranění  

Nehoda na Pardubické ulici - foto č. 1Hradečtí dopravní policisté žádají o pomoc případné svědky dopravní nehody, ke které došlo ve středu 15. června 2011 kolem půl deváté ráno na Pardubické ulici v Hradci Králové.

Nedaleko autosalonu cyklistka jedoucí na jízdním kole ve směru do centra krajského města najela v místě, kde se prování rekonstrukce silnice na pravou krajnici a havarovala. Tou dobou tudy však mělo v protisměru projíždět neznámé nákladní vozidlo. Ke střetu s nákladním automobilem nedošlo.

Čtyřiadvacetiletá cyklistka z Hradce Králové při nehodě utrpěla lehká zranění, se kterými byla převezena do královéhradecké fakultní nemocnice.

Škoda na pánském jízdním kole Madison Houston byla odhadnuta na 200 korun. Alkohol byl u cyklistky na místě dopravní nehody vyloučen. Technická závada nebyla zjištěna.

Policie hledáme svědky události, kteří by mohli poskytnout informace k projíždějícímu nákladnímu vozidlu nebo jiné důležité informace vedoucí k objasnění dopravní nehody. Případní svědci se mohou přihlásit na bezplatnou linku tísňového volání 158 a dále pak na telefonním čísle 974 526 587 nebo 974 526 251.

nprap. Anna Pešavová - 16. června 2011
foto Policie ČR
 

Odkazy do noveho okna

Nehoda na Pardubické ulici - foto č. 1

Nehoda na Pardubické ulici - foto č. 1 

Detailní náhled

Nehoda na Pardubické ulici - foto č. 2

Nehoda na Pardubické ulici - foto č. 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem