Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

TŘEMOŠNÁ - Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň-venkov pátrají po neznámém řidiči v nezjištěném vozidle, který způsobil nehodu a ujel. 

Dopravní policisté územního odboru Plzeň-venkov hledají svědky dopravní nehody, která se stala 11. února letošního roku v půl šesté ráno v obci Třemošná na silnici II. třídy číslo 180 v ulici Keramická. Dle doposud zjištěných informací jel ve směru od obce Zruč-Senec dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem, který za křižovatkou s ulicí Polní nejel při průjezdu pravotočivé zatáčce vpravo nebo při pravém okraji vozovky a dosud nezjištěnou částí svého vozidla narazil do levého zpětného zrcátka poškozeného protijedoucího vozidla Škoda Rapid. Řidič poškozeného vozidla zastavil a vystoupil za účelem vyřešení dopravní nehody, neznámý řidič ale pokračoval v jízdě a z místa dopravní nehody ujel pryč. Poškozený řidič tedy na místo zavolal policii, která se nehodou začala zabývat. Řidiči vznikla hmotná škoda ve výši zhruba deset tisíc korun. Následným šetřením policisté zjistili, že nezjištěné vozidlo by mělo mít bílou, částečně zažloutlou barvu s orezlými částmi a jedná se o menší dodávkový typ.

V souvislosti s výše uvedeným policisté žádají občany, kteří by mohli být svědky uvedené nehody, aby se osobně dostavili na dopravní inspektorát Plzeň-venkov na adrese Slovanská alej 26 v Plzni nebo zavolali na linku 158.

prap. Ondřej Hodan
4. března 2022

vytisknout  e-mailem