Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

BRNO: Spolujezdec z dodávky způsobil zranění ženy v trolejbusu. 

V úterý 21. dubna v 13:40 řídil řidič trolejbus MHD linka 25 v Brně po ulici Pálavské náměstí. Před vjezdem k zásobovacím rampám OD Albert, projížděl okolo stojící dodávky červené barvy. V bezprostřední vzdálenosti před přední částí trolejbusu, otevřel spolujedoucí z dodávky dveře a ihned vystoupil. Řidič trolejbusu byl nucen intenzivně přibrzdit, aby zabránil střetu s otevřenými dveřmi dodávky. Při přibrzdění došlo k pádu cestující v trolejbusu, která přitom utrpěla zranění ruky. Po události řidič trolejbusu zastavil a zjišťoval případné zranění mezi cestujícími. Mezi tím červená dodávka z místa odjela a výše uvedený spolujedoucí odešel neznámo kam.

Pokud byste mohli pomoci z objasněním dopravní nehody, ozvěte se policistům na telefon 974 628 319 nebo prostřednictvím linky 158.

Dne 24. února 2015 v 21.30 hodin došlo v Brně na přechodu pro chodce křižovatky ulic Masná, Zvonařka k zachycení chodce osobním automobilem značky Fiat Marea, šedé barvy. 

Pracovníci Služby kriminální policie a vyšetřování žádájí případné svědky uvedené události, aby se ozvali na tel. č. 974 625 883 (881, 884).
 

Děkujeme za spolupráci!

por. Pavel Šváb, 30.04.2015

vytisknout  e-mailem