Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

KDYNĚ - Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem nejel při pravém okraji vozovky, kdy na to reagoval protijedoucí řidič osobního vozidla tak, že strhl řízení vpravo, najel na vyvýšený obrubník, o který si poškodil vozidlo. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo v 11:20 hodin dne 6. dubna 2022 na silnici III. třídy č. 18415 mezi obcemi Prapořiště a Kdyně u vlakového nádraží. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí ve směru od Kdyně na Prapořiště nejel při pravém okraji vozovky, kdy na to reagoval protijedoucí řidič osobního vozidla Volkswagen tak, že strhl řízení vpravo, najel na vyvýšený obrubník, o který si poškodil vozidlo. Škoda na vozidle Volkswagen byla vyčíslena na 10 tisíc korun. Ke střetu s protijedoucím vozidlem nedošlo. Řidič nezjištěného vozidla z místa dopravní nehody odjel.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
11. dubna 2022

    

vytisknout  e-mailem