Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU - Včera v ulici Tovární ujel z místa dopravní nehody řidič, který na přechodu pro chodce srazil nezletilou dívku. 

Včera odpoledne deset minut po osmnácté hodině se stala dopravní nehoda v Jablonci nad Nisou v ulici Tovární. Dosud neznámý řidič s neustanoveným vozidlem jel ve směru od ulice Široká ke kruhovému objezdu v ulici Liberecká, kde z nezjištěných důvodů nedal přednost nezletilé dívce přecházející na vyznačeném přechodu pro chodce, a to z jeho pravé strany. Po následném střetu s tímto vozidlem dívka upadla na vozovku. Řidič ovšem z místa události ujel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon. Nezletilá chodkyně utrpěla lehké zranění, jehož charakter a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz. Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče zatím nezjištěného vozidla, který z místa dopravní nehody ujel, aniž by dívce poskytl pomoc.   


22. 5. 2019
nprap. Dagmar Sochorová
Oddělení tisku a prevence
Jablonec nad Nisou

Odkazy do noveho okna

DN chodec 1

DN chodec 1 

Detailní náhled

DN chodec 2

DN chodec 2 

Detailní náhled

DN chodec 3

DN chodec 3 

Detailní náhled

DN chodec 4

DN chodec 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem