Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

PLZEŇ - Pomozte nám s objasněním dopravní nehody, ke které došlo na Štědrý den. Osobní motorové vozidlo pravděpodobně značky Peugeot narazilo do svislé dopravní značky. 

Dopravní policisté provádí šetření ve věci dopravní nehody, ke které došlo dne 24. prosince 2021 kolem sedmé hodiny večer v Plzni na křižovatce ulic Malostranská x Jasanová (po odbočení z ulice Malostranská vlevo do ulice Jasanová). Došlo zde ke střetu osobního motorového vozidla pravděpodobně tovární značky Peugeot 307 modré barvy asi typu combi se svislým dopravním značením C9a - Stezka pro pěší a cyklisty. Při dopravní nehodě došlo k poškození levé části tohoto vozidla včetně proražení předních kol a jeho řidič po dopravní nehodě ujel směrem k ulici Slovanská a dále do ulice Strnadova, kde před domem č. p. 4 z vozidla odstranil zaseklé části dopravního značení, kterými ve vozovce vytvořil rýhy a následně ujel neznámo kam.

Dopravní policisté žádají případné svědky události, kteří se pohybovali v uvedeném místě, místem projížděli nebo toto vozidlo nalezli odstavené, aby se přihlásili osobně na Policii České republiky, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20, nebo telefonicky na čísle 974 325 256 nebo zavolali na bezplatnou linku 158 a pomohli s objasněním uvedené události. Děkujeme.

nprap. Michaela Raindlová
27. prosince 2021

vytisknout  e-mailem