Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky a pachatele dopravní nehody

Jílové u Prahy/Praha–západ - Dopravní policisté z Územního odboru Praha venkov – Jih hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo 18. srpna letošního roku v podvečerních hodinách na křižovatce "U Ručiček". 

místo DN

     Dosud nezjištěný řidič osobního vozidla Škoda Favorit zelené barvy v době kolem 18 hodiny jedoucím ve směru od obce Libeř nerespektoval dopravní značení, svislou dopravní značku "Dej přednost v jízdě", vjel do křižovatky a zde se střetl s dvaačtyřicetiletou ženou jedoucí po hlavní pozemní komunikaci ve směru od obce Psáry na Jílové u Prahy na svém jízdním kole. Při střetu s vozidlem cyklistka utrpěla lehké zranění. Bezohledný řidič, aniž by poskytl zraněné ženě první pomoc, z místa dopravní nehody ujel směrem na Sulice. Zraněnou ženu na místě nehody ošetřili přivolaní zdravotníci. Po prvotním ošetření byla následně sanitním vozem RZS převezena k dalšímu vyšetření do pražské nemocnice.

                                

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Policisté ze skupiny dopravních nehod intenzivně a bohužel zatím bezúspěšně pátrají po zeleném Favoritu a jeho řidiči. Proto se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a hledají případné svědky této dopravní nehody, kteří by jim mohli poskytnout jakékoliv informace k hledanému vozidlu, neznámému řidiči či k samotnému průběhu dopravní nehody. Svědci se mohou přihlásit dopravním policistům na telefonních číslech 974 882 458, 974 882 451 nebo prostřednictvím bezplatné linky Policie ČR 158.

vytisknout  e-mailem