Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme svědky

VSETÍNSKO: Žádáme svědky napadení o informace. 

Kriminalisté nadále pracují na zjištění informací k napadení dvou mužů v loňském prosinci ve Vsetíně. Jeden z napadených utrpěl zranění, které si vyžádalo hospitalizaci v nemocnici.

Dne 11. prosince 2016 pět minut před druhou hodinou ráno vyšel devětadvacetiletý muž před budovu diskotéky Bunkr ve Vsetíně místní části Ohrada. Tam jej zezadu údery pěstmi napadlo několik osob a v napadení pokračovali útočníci i v době, kdy muž upadl na zem. V této chvíli se muže zastal sedmadvacetiletý muž. Agrese útočníků se obrátila na tohoto muže. Ten taktéž skončil na zemi.

Událost oznámil osmatřicetiletý muž, který oba poškozené našel ležící na zemi a přivolal jim záchranku. Mladšího napadeného muže se zraněním hospitalizovali v nemocnici. Policisté dále zjistili, že se v době incidentu na místě nacházelo několik osob, které by mohly přinést do vyšetřování důležité informace. Žádáme tímto svědky události, aby se přihlásili na nejbližší policejní služebně nebo podali informace prostřednictvím linky 158.

25. ledna 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem