Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme sedmkrát trestaného recidivistu

ZLÍNSKÝ KRAJ: Pomoci nám může veřejnost.  

Krajští kriminalisté vedou trestní řízení ve věci loupežného přepadení, které se stalo v lednu tohoto roku ve Zlíně, nedaleko zastávky MHD na ulici Gahurova. Na schodišti za podchodem k autobusovému nádraží zastavil hodinu před půlnocí šestapadesátiletého kolemjdoucího jiný muž a se slovy “Dej to sem“ mu začal šacovat bundu. Přitom došlo k pádu obou mužů ze schodiště a k těžkému poranění kolene přepadeného. Vzhledem k těžké újmě na zdraví hrozí pachateli v případě prokázání viny trest odnětí svobody na pět až dvanáct let.
S tímto případem má zřejmě co do činění i sedmkrát trestaný recidivista Milan Dzurko. Tento čtyřicetiletý Slovák, po kterém vyšetřovatel odboru obecné kriminality vyhlásil pátrání, se pohybuje po území celé České republiky. Využívá pohostinnosti žen, se kterými účelově navazuje krátkodobé známosti a u těchto přespává.
Jelikož nám není znám současný pobyt Milana Dzurka, žádáme o spolupráci také širokou veřejnost. Jakékoliv informace týkající se hledaného muže, přijmeme na libovolné policejní služebně, popřípadě na bezplatné lince 158.

 

 

Milan Dzurko 1[1].jpg

 

11. září 2013, nprap. Petr Jaroš

vytisknout  e-mailem