Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme řidičku, která srazila chodkyni

VSETÍNSKO: Seniorka skončila s těžkým zraněním v nemocnici.  

Hledáme řidičku vozidla, která srazila ve Valašském Meziříčí přecházející seniorku. Ta utrpěla po střetu těžké zranění nohy. Rovněž žádáme případné svědky nehody, aby se ozvali na linku 158.
 
Kriminalisté převzali před několika dny od dopravních policistů vyšetřování střetu osobního vozidla s chodkyní, ke kterému došlo ve středu 10. září v 9,25 hod. ve Valašském Meziříčí. U uvedený čas šla čtyřiaosmdesátiletá žena z Valašského Meziříčí po chodníku na ul. Vsetínská ve směru od nemocnice k Podlesí. Aby mohla po chodníku v přímém směru pokračovat, musela přejít ul. Výletní. Při přecházení ulice ji však srazilo vozidlo, stojící v křižovatce z důvodu dávání přednosti v jízdě při vyjíždění z ul. Výletní na hlavní silnici – ul. Vsetínská. Řidička v osobním vozidle popojížděla do křižovatky a do přecházející chodkyně narazila. Seniorka upadla po nárazu na vozovku. Řidička ihned vystoupila z auta a ptala se ženy, zda má nějaké zranění. Seniorka uvedla, že ji bolí noha, proto ji řidička posadila do svého vozu a odvezla do nemocnice, zraněnou ženu doprovodila na ošetření a pak z nemocnice odjela. Dopravní nehodu nám příbuzní seniorky oznámili až druhý den.  
 
Řidičku vozidla žádáme, aby se přihlásila na Policii ČR. Rovněž žádáme případné svědky, kteří by si i s odstupem času na nehodu vzpomněli, aby kontaktovali linku 158 nebo kteroukoli policejní služebnu. Děkujeme.
 
 
směr jízdy řidičkysměr jízdy řidičky
 
směr chůze chodkyněsměr chůze chodkyně
6. října 2014, por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem