Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme řidiče stříbrné Škody Yeti

LIBEREC - Neznámý řidič na parkovišti u OC Globus ve čtvrtek 23. června 2016 ve večerních hodinách srazil chodce a z místa nehody ujel.  

Dopravní policisté šetří dopravní nehodu, která se stala ve čtvrtek 23. června 2016 u obchodního centra Globus v Liberci, ulici Sousedská. Krátce před půl sedmouhodinou večer řídil neznámý řidič osobní motorové vozidlo ve směru od parkovací plochy, uličky č. 5 k OC Globus. Při vjetí na obslužnou komunikaci, která vede po obvodu parkovací plochy, z nezjištěných příčin ohrozil chodce. Chodec právě přecházel vozovku směrem k uličce č. 5 a přemísťoval nákupní košíky do krytu určeného pro jejich umístění. Došlo tak ke střetu s chodcem, který následně upadl pravým bokem na vozovku. Neznámý řidič následně, aniž by učinil vhodná opatření, z místa nehody ujel. Při nehodě utrpěl chodec lehké zranění. 

Policisté provedeným šetřením a shlédnutím kamerového záznamu zjistili, že neznámý řidič řídil osobní motorové vozidlo tovární značky Škoda Yeti, stříbrné barvy. K osobě řidiče zjistili, že se jedná o muže ve věku 35 - 45 let, podsadité postavy, krátkých tmavých vlasů. Oblečen byl do tříčtvrtečních riflových kraťasů a černého trika s krátkým rukávem. Tímto se obracíme na případné svědky události nebo přímo na samotného viníka nehody, aby se přihlásili policistům na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo přímo na  Dopravní inspektorát policie Liberec  tel. 974 466 577  nebo  974 466 251 a pomohli tak s objasněním nehodového děje.
 

28.6.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem