Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme řidiče, který ujel od dopravní nehody v Bohutíně

PŘÍBRAMSKO – Pokud máte jakékoliv informace, kontaktujte policisty. 

Příbramští dopravní policisté stále prověřují okolnosti dopravní nehody nákladního vozidla s osobním, k níž došlo 27. listopadu, před sedmou hodinou ranní, v obci Bohutín, Vysoká Pec u Bohutína. Řidič osobním vozem, pravděpodobně tmavým SUV, z místa nehody ujel.

Podle dosavadního šetření došlo k dopravní nehodě tak, že Bohutínem projížděl řidič nákladního vozidla, kterého předjížděl dosud neznámý řidič blíže nezjištěným vozidlem a při tomto manévru, aniž by se mohl bezpečně zařadit před nákladní vůz, narazil pravou zadní částí do levé přední části předjížděného nákladního auta. Poté, místo toho, aby po střetu zastavil, od nehody ujel.

Šoféra nákladního auta hlídka vyzvala k podrobení se dechové zkoušce, která byla negativní. U řidiče neznámého vozidla požití alkoholu či jiné návykové látky nelze vyloučit.

V souvislosti s výše uvedenou dopravní nehodou se obracíme na možné svědky, kteří viděli samotnou nehodu nebo spatřili automobil typu SUV tmavé barvy s poškozenou pravou zadní částí, aby kontaktovali policisty na lince 158.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
30. listopadu 2023

vytisknout  e-mailem