Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme řidiče, který poškodil závory na přejezdu

LIBEREC - V pondělí 14. ledna 2019 poškodil neznámý řidič v ulici Vesecká na chráněném železničním přejezdu dřevěné závory a z místa nehody ujel. 

Dopravní policisté šetří nehodu, která se stala v pondělí 14. ledna 2019 krátce před šestou hodinou večer v Liberci, na ulici Vesecká. Neznámý řidič jel ve směru od Vesce do centra města a na chráněném železničním přejezdu ze zatím nezjištěných důvodů poškodil dřevěné závory. Poté z místa nehody ujel, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon. Došlo tak k poškození - přelomení dvou dřevěných závor železničního přejezdu, kde byla předběžně vyčíslena škoda na 30 tisíc korun. 

Dopravní policisté nyní po neznámém řidiči pátrají. Dle informací, které se podařilo policistům prvotním šetřením zjistit, by se mohlo  pravděpodobně jednat o vozidlo Ford Transit bílé barvy. Zároveň se obracíme na případné svědky události, kteří danou nehodu viděli, popřípadě samotného řidiče, aby se přihlásili policistům prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel.číslech: 974 466 251 nebo  974 466 250. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a ustanovení neznámého řidiče.
 

16. 1. 2019
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem