Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme řidiče, který poškodil oplocení u domu

LIBEREC - V pondělí 8. února 2016 dopoledne poškodil neznámý řidič část oplocení u domu na Žižkově náměstí a po nehodě z místa ujel. Obracíme se na případné svědky. 

Policisté z Dopravního inspektorátu policie Liberec pátrají po neznámém řidiči, který v pondělí 8. února 2016 krátce před desátou hodinou dopoledne poškodil vozidlem část oplocení u domu na Žižkově náměstí v Liberci. Konkrétně poškodil dvě pole dřevěného plotu a dva zděné sloupky. Po nehodě neznámý řidič z místa ujel, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon. Majiteli domu vznikla na poškozeném oplocení předběžná škoda 10 tisíc korun. Při nehodě nebyl nikdo z občanů zraněn. Zda došlo ke zranění neznámého řidiče vzhledem k jeho ujetí od nehody, nám není známo. Rovněž ani nemohl být u tohoho řidiče vyloučen alkohol či ovlivnění jinými návykovými látkami. 

V souvislosti s šetřením této nehody se nyní obracíme na případné svědky události, kteří by svými informacemi mohli přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje. Informace k nehodě je možné policistům předat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně a nebo přímo policistům na  Dopravní inspektorát policie Liberec  tel. čísla  974 466 570  nebo  974 466 251
 

9.2.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem