Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme nezodpovědného řidiče a svědky nehody

LIBEREC - Dne 5. prosince se v ulici Klášterní stala dopravní nehoda, při které se střetla tři osobní vozidla. Jedno z odstavených nabouraných vozidel poškodilo následně ještě další neznámé vozidlo. 

V pondělí 5. prosince 2016 řešili krátce před polednem policisté dopravní nehodu tří vozidel v Liberci, ulici Klášterní. Řidič vozidla Škoda Octavia jel ve směru od ulice Husova k ulici Jablonecká. Před křižovatkou pravděpodobně z důvodu technické závady na vozidle nedobrzdil a narazil přední částí svého vozidla do zadní části před ním stojícího vozidla VW Sharan, které čekalo na semaforech na zelený signál. Vlivem střetu bylo vozidlo VW Sharan posunuto vpřed na další osobní vozidlo Suzuki SX4, do kterého narazilo. Při nehodě utrpěli lehké zranění řidič Octavie a jeho nezletilý syn a dále řidič z vozidla VW Sharan. Všechny tři zraněné převezlo vozidlo Zdravotnické záchranné služby na lékařské ošetření do liberecké nemocnice. Než se majitel vozidla Škoda vrátil po ošetření zpět ke svému vozidlu odstavenému po dopravní nehodě v ulici Klášterní, poškodil dále jeho vozidlo neznámý řidič s nezjištěným vozidlem.

Dopravní policisté nyní pátrají po neznámém řidiči a vozidle, které způsobilo druhou dopravní nehodu a poškodilo tak odstavenou Škodu Octavii. Zároveň se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec  tel.číslech: 974 466 582 nebo 974 466 251. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje.


30.12.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem