Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme muže z taxíku

VSETÍNSKO: Prověřujeme loupežné přepadení.  

Vsetínští kriminalisté prověřují loupežné přepadení a v souvislosti s vyšetřováním tohoto závažného trestného činu hledají muže, který jel společně s dalším mužem vloni 28. prosince vozidlem taxislužby. Muž by mohl poskytnout ve vyšetřování této věci důležité svědectví, proto ho žádáme, aby se ozval na linku 158.
 
V sobotu 28. prosince loňského roku kolem osmé hodiny večer nasedl do objednaného vozidla taxislužby zn. Škoda Octavia poblíž baru Paragraf na Horním náměstí ve Vsetíně jedenašedesátiletý místní muž, který chtěl odvézt na vlakové nádraží ve Vsetíně. Když zelené vozidlo taxi přijelo, nastoupil do něj s jedenašedesátiletým mužem ještě další muž, který chtěl odvézt do Luhu ve Vsetíně. Jedenašedesátiletý zákazník si sedl dopředu a neznámý muž dozadu za sedadlo spolujezdce. Muž, který taxíka objednával, pak na vlakovém nádraží vystoupil. Kde vystoupil neznámý muž, zda v Luhu, kam chtěl odvézt, zatím není jasné.  
Kriminalisté žádají tohoto muže, který mohl mít kolem 30-40 let a byl hubenější postavy, aby se určitě ozval kriminalistům na linku 158, protože by mohl pomoci objasnit okolnosti prověřovaného loupežného přepadení. Děkujeme.    
 
 
22. ledna 2014, por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem