Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme muže - aktualizace

Již několik dní pátrají kriminalisté po muži, který se nevrátil z oslavy domů. Neviděli jste ho? 

Pětašedesátiletého L. S. viděla naposledy jeho manželka v pátek 14. února kolem dvacáté hodiny na zastávce autobusu Chodovská tvrz v Praze 4, když se spolu vraceli z oslavy domů. Žena však do odjíždějícího autobusu nastoupila sama, muž odmítl a zůstal na zastávce sám. Když se ani po několika hodinách nevrátil domů, jeho pohřešování nahlásila na linku 158. V oznámení uvedla, že muž trpí výpadky paměti, kdy je schopen sdělit pouze své jméno, bližší informace ke své osobně však již nikoli.

Kriminalisté v průběhu prověřování události zjistili, že hledaný má vztah k oblasti Holešovic, kde v minulosti pobýval a navštěvoval tamní osoby bez domova. V jejich společnosti by se tak mohl pohybovat i v současnosti, a to na celém území metropole.

Popis osoby: hubená, přibližně 175 cm vysoká postava, oválný obličej, středně dlouhé šedivé vlasy a strniště na tváři.

Naposledy byl viděn v černé prošívané bundě, červené košili s černými čtverečky, modrých kalhotách a černé čepici s kšiltem. Pohřešovaný má tetování na paži ve tvaru plamene se třemi písmeny.

Pokud jste muže viděli nebo máte informace, které by vedly k jeho vypátrání, kontaktujte linku tísňového volání 158.

por. Mgr. Jan Rybanský - 19. února 2020

Aktualizace: Dnes v časných ranních hodinách byl muž vypátrán policisty v Karlových Varech. Děkujeme všem, kteří pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 20. únor 2020

vytisknout  e-mailem