Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme možné svědky dopravní nehody

KLATOVSKO – Klatovští dopravní policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. Hledají se svědci dopravní nehody, kteří by mohli svými informacemi přispět k jejímu objasnění. 

Policisté z dopravního inspektorátu Klatovy se obracejí na veřejnost a hledají možné svědky, kteří by mohli svými informacemi přispět k objasnění příčiny a průběhu níže uvedené dopravní nehody a pomoci ke zjištění totožnosti řidiče jiného vozidla, který byl předjížděn. 

K dopravní nehodě došlo dne 17. února 2023 v 10:25 hodin na silnici I. třídy č. 22 ve směru od obce Zavlekov na obec Nalžovské Hory. Řidič nákladního vozidla tovární značky Volkswagen Crafter předjížděl jiné vozidlo v době, kdy již byl sám předjížděn osobním automobilem tovární značky Opel Astra. Následně došlo ke střetu levé přední části vozidla Volkswagen Crafter s pravým bokem automobilu Opel Astra. Ke zranění osob nedošlo. Ovlivnění alkoholem bylo u obou řidičů vyloučeno provedenou dechovou zkouškou. Celková škoda na vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku 180 tisíc korun.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Klatovech, nebo zatelefonovat na číslo 974 334 261, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Barbora Šmaterová, DiS.
21. února 2023

vytisknout  e-mailem