Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme mladého muže, který se měl obnažovat před nezletilými dívkami

PRAHA VENKOV - JIH - Za výtržnictví mu hrozí až 2letý trest. 

Policisté z Obvodního oddělení v Říčanech se od začátku měsíce září, konkrétně od 4., zabývají případem výtržnictví, kterého se měl vůči dvěma nezletilým dívkám dopustit zatím neznámý mladý muž.

K celé události došlo v Říčanech v ulici V Údolí a 5. Května, kde měl ke dvěma nezletilým dívkám přistoupit zatím neznámý muž a jedné dívce beze slov sáhnout na intimní partie. Následně se před oběma dívkami obnažit a začít onanovat. Dívky pak okamžitě z místa utekly a celou věc oznámili rodičům.

Muž podle výpovědi dívek celou dobu nepromluvil. Byl ve věku zhruba 20 let, asi 175 cm vysoký, štíhlé až střední postavy. Měl světlejší hnědé vlasy s ofinou, světlejší oči a neměl vousy. Oblečen měl být do modrého trička s krátkým rukávem a šedých teplákových kraťasů.

Podle výpovědi dívek se podařilo sestavit identikit možného podezřelého muže. Do současné doby se policistům nepodařilo vypátrat zmíněného muže ani získat konkrétnější poznatky k jeho osobě.

Pokud znáte mladého muže, který by mohl odpovídat sestavenému identikitu nebo jste si muže odpovídajícího popisu ve zmíněný den v Říčanech všimli, kontaktujte prosím policisty na lince 158 nebo přímo říčanské policisty na tel. číslo 735 785 921.

Policisté v celé věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, za což hrozí, v případě dopadení a prokázání viny, až 2letý trest odnětí svobody.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
26. září 2023

Odkazy do noveho okna

identikit

identikit 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem