Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme majitele poškozeného vozidla

LIBEREC - V pondělí 25. dubna 2016 poškodila řidička Škody Octavie v ul. Na Perštýně při pravém okraji komunikace dodávkové vozidlo.  

V pondělí 25. dubna 2016 se v odpoledních hodinách dostavila na Dopravní inspektorát policie v Liberci řidička osobního motorového vozidla Škoda Octavia a oznámila poškození dodávky v Liberci, ulici Na Perštýně. Kolem třetí hodiny odpoledne jela řidička ulicí Na Perštýně ve směru jízdy k ulici Fügnerova. Při míjení se v ulici s protijedoucím vozidlem, neodhadla dostatečný odstup od neznámého dodávkového vozidla, které stálo zaparkováno při pravé krajnici a pravým bokem došlo k dotyku s neznámým vozidlem. Následně zastavila na nejbližším parkovišti, kde zjistila, že má poškozený celý pravý bok vozidla. Ihned se vrátila zpět na místo nehody, aby našla majitele vozidlo a mohla s ním řešit škodu. Zaparkované vozidlo se již na místě nenacházelo. Řidička zašla i do domu o několik metrů dále nad místem nehody, kde právě probíhají nějaké řemeslnické práce. V tu dobu se již v domě nikdo nenacházel. Následně tedy řidička nehodu oznámila dopravním policistům. 

Policisté bezprostředně po oznámení prováděli šetření na místě nehody, ale doposud se jim nepodařilo najít druhého účastníka nehody.  V tuto chvíli hledáme majitele poškozeného pravděpodobně dodávkového vozidla, neznámého typu a registrační značky, a obracíme se na něj s tím, aby se přihlásil policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel. čísla: 974 466 570 nebo 974 466 251. Zároveň žádáme, aby se na policii přihlásili případní svědci nehody. 


2.5.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem