Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme důležitého svědka na videu a fotografiích

PRAHA VENKOV - ZÁPAD - Mohl si všimnout pachatele, který se vloupat do rodinného domu. 

Kriminalisté z Územního odboru Praha venkov - ZÁPAD od 26. ledna 2024 šetří případ vloupání do rodinného dobu v Roztokách u Prahy.

Zatím neznámý muž měl v odpoledních hodinách, cca mezi 15:15 - 15:40 hodinou, vniknout na pozemek rodinného domu v ulici Nádražní a následně přes okno i přímo do domu. Tam prohledal vnitřní prostory a odcizil hotovost několika tisíc korun. Uvnitř se potkal i s majitelkou domu a poté z místa utekl. 

Kriminalisté pátrají nejen po samotném pachateli, ale i případných svědcích, kteří si mohli muže na útěku všimnout. Policistům se podařilo získat kamerové záznamy, které zachytily muže, který procházel podchodem na vlakovém nádraží v Roztokách zhruba ve stejný čas, kdy mělo k vloupání dojít. Právě on si mohl podzřelého muže na útěku všimnout a mohl by tak být pro kriminalisty velmi důležitým svědkem, který by jim mohl pomoci s jeho popisem.

Žádáme svědka na fotografii, aby se policistům z Prahy venkov - ZÁPAD přihlásil na linku 158 nebo přímo na telefonní číslo 974 866 400 nebo na mobil 602 306 515, stejně tak žádáme i další osoby, které by muže na fotografii poznaly nebo měly k celé události jakékoliv informace, které by policistům pomohly s objasněním případu, aby se taktéž ozvaly na jedno z uvedených čísel.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
16. února 2024

Odkazy do noveho okna

důležitý svědek z Roztok

důležitý svědek z Roztok 

Detailní náhled

důležitý svědek z Roztok

důležitý svědek z Roztok 

Detailní náhled

důležitý svědek z Roztok

důležitý svědek z Roztok 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem