Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme důležitého svědka - aktualizace

S vážnými zraněními skončil v nemocnici a my neznáme jeho totožnost. Existuje ale svědek, který by nám mohl pomoci. 

Od čtrnáctého června prošetřují kriminalisté třetího policejního obvodu případ, při kterém poškozený utrpěl vážná zranění. S těmi byl následně převezen do nemocnice.

Poškozeného našli náhodní svědci zmiňovaného čtrnáctého června na lavičce poblíž stanice metra Černý most. Muž byl již v tu dobu v bezvědomí.

V rámci prošetřování kriminalisté zjistili, že se poškozený o den dříve, tedy třináctého června, bavil s mužem, který je zachycen na záběrech bezpečnostních kamer. Podle dosavadních zjištění spolu měli oba muži hovořit poměrně v přátelském duchu, z čehož vyvozujeme, že jsou kamarádi.

Z toho důvodu vnímáme muže na záběrech bezpečnostních kamer jako velice důležitého svědka, který by nám mohl pomoci se ztotožněním poškozeného. Proto ho z tohoto místa vyzýváme, aby se přihlásil na kterékoli policejní služebně.

Zároveň v tuto chvíli žádáme každého, kdo muže na záběrech bezpečnostních kamer poznává, aby nám informace k jeho osobě, případně místu jeho pobytu či pohybu předal prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 19. 6. 2019

Aktualizace:

V souběhu s pátráním prostřednictvím hromadných sdělovacích prostředků prováděli kriminalisté další operativně pátrací úkony. Ty měly nakonec pozitivní výsledek. Hledaného muže se podařilo v průběhu dnešního dne najít v oblasti Černého mostu.

V tuto chvíli děkujeme všem, kteří nám doposud s pátráním pomáhali.

por. Mgr. Tomáš Hulan 19. 6. 2019

vytisknout  e-mailem