Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledají se svědci dopravních nehod

DOMAŽLICKO – Při jedné dopravní nehodě došlo ke střetu levými zpětnými zrcátky, při druhé k poškození zaparkovaného vozidla. Neznámí řidiči, aniž by na místě zastavili a učinili patřičná opatření, z místa ujeli. 

Policisté z dopravního inspektorátu Domažlice se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. Hledají svědky níže uvedených dopravních nehod, kteří by mohli svými informacemi pomoci objasnit jejich průběhy a příčiny a také totožnost neznámých řidičů, jenž bez poskytnutí zákonné součinnosti, aniž by na místě zastavili a učinili patřičná opatření, z místa ujeli.

K dopravní nehodě došlo v době dne 10. října 2022 v 09:55 hodin na silnici II. třídy č. 193 mezi obcemi Horšovský Týn a Domažlice v úseku křižovatek na obce Mrchojedy – Jeníkovice a Třebnice. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jel ve směru od obce Horšovský Týn na obec Domažlice, kdy se nechoval ohleduplně a ukázněně, nejel při pravém okraji vozovky, přičemž došlo ke střetu levými zpětnými zrcátky s protijedoucím osobním vozidlem tovární značky Opel.

K další dopravní nehodě došlo ve stejný den v 15:00 hodin před domem č. p. 273 v ulici Tylova v obci Holýšov. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem se nechoval ohleduplně a ukázněně a poškodil na uvedeném místě zaparkované osobní vozidlo tovární značky Volkswagen Golf.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Barbora Šmaterová, DiS.
13. října 2022

vytisknout  e-mailem