Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledají se svědci dopravní nehody

KLATOVSKO – Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil osobní vozidlo a z místa nehody ujel. Způsobil tím škodu za 25 tisíc korun. Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. 

Policisté z dopravního inspektorátu Klatovy se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, kteří by mohli svými informacemi pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče.

K dopravní nehodě došlo dne 1. října 2022 v době od 16:35 hodin do 16:50 hodin na pozemní komunikaci II. třídy č. 186 mezi obcemi Žďár a Strážovice. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem z dosud neupřesněných příčin narazil do levé přední části stojícího osobního automobilu tovární značky Škoda Octavia, které bylo zaparkováno při pravém okraji vozovky před uzavírkou, z důvodu konání automobilové soutěže a bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody odjel. Na poškozeném osobním vozidle Škoda Octavia byla škoda vyčíslena na částku 25 tisíc korun.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Klatovech, nebo zatelefonovat na číslo 974 334 251 nebo 974 334 261, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Barbora Šmaterová, DiS.
5. října 2022

vytisknout  e-mailem