Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hejtman ocenil práci policistů

PLZEŇSKÝ KRAJ - Policisté byli oceněni za příkladné plnění služebních povinností. 

     Dnes 20. května 2016 v budově Krajského úřadu v Plzni ocenil hejtman policisty z Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje za příkladné plnění služebních povinností při zajišťování bezpečnosti v Plzeňském kraji. Slavnostního oceňování policistů se zúčastnil také radní Jaroslav Šobr, ředitel krajského úřadu Jiří Leščinský a také náměstek ředitele krajského řediteltsví pro vnější službu plk. Mgr. Bc. Vratislav Hubka.

     Při slavnostním aktu bylo oceněno celkem 27 policistů, které navrhl ředitel Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje plk. Mgr. Pavel Krákora, a kteří si převzali pamětní medaili hejtmana Plzeňského kraje, děkovný list a drobné dárky. Jedná se o policisty, kteří vyznámným způsobem zajišťují nebo spolupracují na bezpečnosti občanů a ochraně jejich majetku.


     „Ke spokojenému životu patří bezesporu bezpečnost, o kterou se starají právě policisté. Tato profese je velice náročná a společensky i finančně nedoceněná. Proto jsme se rozhodli alespoň morálně podpořit ty, kteří zajišťují bezpečnost obyvatel v kraji, často nad rámec výkonu služby,“ uvedl hejtman Václav Šlajs.

por. Ing. Jan Koželuh
20. května 2016

Zdroj: Krajský úřad Plzeňského kraje

vytisknout  e-mailem