Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Havárie a alkohol v dopravě

SOKOLOVSKO - 2 případy 

Při havárii skončilo vozidlo na střeše
Mezi Kamenným Dvorem a Mokřinou došlo 6. listopadu 2012 v 07:410 hodin k havárii vozidla Fiat Brava. Jednatřicetiletý řidič jel směrem na Mokřinu a při projíždění tzv. „esíčka“ složeného z pravotočivé a levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, dopravně technickému stavu komunikace a povětrnostním podmínkám. Na mokré silnici dostal smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat. Se svým vozidlem přejel do protisměru, kde se vozidlo odrazilo od břehu, přetočilo se na střechu a zůstalo ležet na střeše napříč přes komunikaci. Při dopravní nehodě ke zranění osob nedošlo. Zranění ruky si způsobil spolujezdec omylem sám, při vylézání z vozidla po dopravní nehodě tím, že si ji opřel o vysypané sklo ze dveří, které předtím vykopl, aby se z vozidla dostal. Řidič se podrobil dechové zkoušce na alkohol, ta vyšla s negativním výsledkem. Celková škoda je vyčíslena na částku 40 tis. Kč.
 
Řídil pod vlivem, nadýchal 2,86 promile
Při silniční kontrole 3. 11. 2012 zastavili policisté 50letého řidiče Škody Felicia v ulici 1. máje v Habartově. Při kontrole pojali policisté podezření, že je řidič pod vlivem návykové látky. Řidič se na výzvu policistů podrobil dechové zkoušce. Naměřené hodnoty ukázaly 2,86 a 2,73 promile alkoholu v dechu.
Dne 6. listopadu 2012 sdělili habartovští policisté 50letému řidiči podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Soud může podezřelého odsoudit až na 1 rok vězení, uložit peněžitý trest nebo zákaz činnosti.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
7. listopadu 2012
Odkazy do noveho okna

Havárie vozidla

Havárie vozidla 

Detailní náhled

Havárie vozidla

Havárie vozidla 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem