Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Fyzické napadení

KLATOVY - Podezřelý udeřil pěstí poškozeného, který byl se zraněním převezen do nemocnice. 

Ve středu 3. listopadu letošního roku v Klatovech došlo mezi několika muži z Klatovska ke slovnímu a následně fyzickému napadení.

Podle dosud zjištěných skutečností, na náměstí Přemysla Otakara II. kolem sedmnácté hodiny, proběhla mezi mužem ve věku devatenáct let a jeho přítelkyní  slovní rozepře, a poté se žena z místa vzdálila.

Na místě veřejnosti přístupném se před několika svědky zastal ženy třiatřicetiletý muž a mezi čtyřmi muži začalo vzájemné posrtrkování. Osmadvacetiletý muž udeřil rukou sevřenou v pěst devatenáctiletého muže, který utrpěl zranění a byl převezen k ošetření do nemocnice v Klatovech a následně do Plzně.

Na místo se dostavili strážnici městské policie a policisté. Účastníci napadení se podrobili dechovým zkouškám, kdy podezřelý osmadvacetiletý muž s výsledkem měření 1,89 a u dalších mužů 2,36, 1,36 a 1,20 promile alkoholu.

Poškozený muž měl dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. Policisté případ dále prověřují.

nprap. Ladmanová Dana

4. listopadu 2021

vytisknout  e-mailem